úterý 24. dubna 2012

Friendship - Passion - Music

"Three words? Friendship, passion... and music. In that order. That is the heart and soul of Apocalyptica to me."


Dneska si dovolím ještě jeden rychločlánek na téma "Proč miluju Apocalypticu". Úvodní citace je z tohoto videa a jejím autorem není nikdo jiný než Mikko Sirén. Ale kdyby se mě někdo ptal, co znamená Apocalyptica pro mě, odpovím stejně (OK, možná netrvám na tom pořadí ;)).

Friendship - přátelství - to je jeden z důvodů, proč je tak žeru. Z pódia jde totiž hodně cítit, že jsou spolu rádi, že je baví spolu hrát, blbnout, trávit spolu čas... A ještě víc to jde poznat z hromady videí, které se dají najít na YouTube. Jestli budu mít někdy kapelu, chtěla bych, aby nám to fungovalo stejně jako jim.
Z videí jde taky vidět, jací jsou to neskuteční šašci. K mým nejoblíbenějším povzbuzovačům nálady patří tenhle rozhovor:


A ještě jedno oblíbené video:


(Ne, pokud vím, tak E a P nejsou gayové - a nezáleží na tom, kolik jste viděli fotek a videí, kde se ti dva objímají, nebo si dokonce dávají pusu).

Tak to by byl druhý bod Mikkovy citace (i když myslím, že tím myslel spíš vášeň k hudbě ;)). Třetí bod - Music - rozebírat nebudu, protože k tomu není co dodávat, stačí poslouchat.

Hm, myslela jsem si, že by to stačilo... ale ne. Ještě jeden odkaz na tohle video. Mám dny, kdy chudák Perttu padá i desetkrát za sebou :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat