sobota 21. července 2012

Random Thoughts

To je zvláštní - čím víc jsem ospalá přes den, tím míň se mi chce spát, když hodiny ukazují čas na spaní. Tak zkouším aspoň psát, ale mám dojem, že všechny nápady na články, které se mi honí hlavou, když vypnu noťas a pokouším se usnout, jsou zatím v nedohlednu a přijdou zase, až to tu ukončím. Takže to asi bude jenom splácanina náhodných myšlenek.

Náhodná myšlenka 1:
Říká se, že je lepší vyhořet než se stěhovat. Tento týden jsem tomu musela dát za pravdu, a to ani nebylo pořádné stěhování, jenom jsem odstranila posledních pár mých věcí z bytu, takže tam zůstala jenom mikrovlnka a konvice. Kdyby tam se mnou nebyl taťka, tak mám asi i daleko víc zavazadel, on ale naštěstí umí balit velice úsporně, takže z toho byly jenom dvě cestovní tašky, poloprázdná krosna a k tomu klávesy se stojanem a peřiny, na které jsem málem zapomněla.

Náhodná myšlenka 2:
Teď trochu na vážnější notu. Když tak přemýšlím o naší rodině, nevychází mi z toho úplně ideální obrázek. Na první pohled to tak sice nevypadá, ale my vlastně skoro nejsme rodina. Prostě jenom tak existujeme vedle sebe a moc toho o sobě nevíme. Když ségru odvezli tento týden do nemocnice, ani jsme nebyli schopní vymyslet, jakou knížku jí tam dovézt, aby ji to bavilo. Ne že bych byla tak úplně mimo obraz, co čte, ale to, co u ní vidím, je většinou povinná četba, takže stejně nevím, po čem by sáhla, kdyby si mohla naprosto libovolně vybrat. My prostě žijeme vedle sebe, ne spolu. Když jsou doma všichni, stává se, že nám je náš třípokojový byt malý, protože minimálně jeden člověk se prostě musí někomu přizpůsobit. Minulý týden jsem byla docela nakrknutá, protože ségra vstávala později než já, to znamená, že jsem vždycky vypadla z pokoje do obýváku, abych ji nerušila, a už jsem tam tak nějak zůstala. Obě v jedné místnosti nevydržíme, protože každá poslouchá diametrálně jinou muziku, takže když je zbytek bytu obsazený, jsme poměrně nakrklé obě, protože i když má jedna sluchátka a druhá repráky, vždycky jsou slyšet obě muziky zároveň, což ale vůbec neni fajn... Takže jsem si říkala, že bych teď fakt chtěla být v tom pokoji zase já, no a evidentně mi to vyšlo, protože ségra bude v nemocnici ještě bůhví jak dlouho... hm, takhle jsem si to zase nepředstavovala.

Vypadá to, že víc souvislého textu asi nevyplodím, takže už jenom takové štěky.

Náhodná myšlenka 3:
Ne, opravdu to včera nebyl dobrý nápad zapomenout si dát prášek proti alergii. Asi si brzo vysmrkám duši z těla.

Náhodná myšlenka 4:
Já chci ještě další italské žvýkací bonbony! Vypadá to, že už jsem sežrala všechny zásoby :(

Náhodná myšlenka 5:
Matt Emmons v rozhovoru v Magazínu Dnes vypadá docela sympaticky. Asi mu budu fandit :) (a jeho manželce samozřejmě taky).

Náhodná myšlenka 6:
Kombinace Foo Fighters - The Offspring - Three Days Grace - Alter Bridge se mi dneska docela líbila, asi to budu poslouchat častěji :)

Náhodná myšlenka 7:
Zajímalo by mě, kde se mi zatoulal narozeninový dárek (Apofotoknížka + tričko + Reflections). Už v úterý mi došel mail, že je zásilka doručena, ale já jsem ji ještě neviděla a na poště taky zatím není...

Než jsem začala psát sedmičku, věděla jsem, co chci napsat do osmičky, ale nějak mi to vypadlo a nemůžu si vzpomenout. Asi je už fakt pozdě. Takže hyvää yötä kaikille!

Žádné komentáře:

Okomentovat